Boerengoed Enspijk

Fredie en Marion van Asch

Van oorsprong was het Boerengoed een melkveehouderij. In 2004 werd er naast het melken van de koeien, een boerengolfbaan aangelegd. Dit bleek een schot in de roos. De horeca in combinatie met de boerderij werd verder uitgebreid. Inmiddels zijn er 5 verschillende ruimten op de boerderij omgebouwd tot feestlocaties voor bruiloften, feesten, vergaderingen, workshops, arrangementen en een tal van andere activiteiten.

Fredie en Marion van Asch zijn de gastheer en gastvrouw van het Boerengoed in Enspijk. Fredie is een boerenzoon uit Enspijk en Marion komt uit de stad ‘s-Hertogenbosch. De Brabantse gastvrijheid en link met de boerderij is blijven bestaan en maakt een sterk duo. Een bijzondere combinatie; net zoals het bedrijf.

Marion: ‘Wij vinden het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft. Daarom hebben we verschillende activiteiten voor binnen en buiten. Kinderen vermaken zich prima op de boerderij raken niet uitgekeken bij de verschillende dieren. Voeg daar een heerlijke barbecue of diner aan toe en álle gasten van jong tot oud gaan voldaan naar huis.’

Voor de kinderen is er een speeltuin met speeltoestel en reuzetrampoline. Verder zijn de skelters ook altijd populair en vermaken de jonge gasten zich uitstekend in de ‘voetbalkooi’. Verder zijn er op de boerderij zijn genoeg dieren om te aaien! Na het spelen en ravotten in het hooi gaan de kinderen altijd voldaan naar huis. En als de kinderen zich kunnen vermaken, dan zijn de ouders ook tevreden.

Er is op de boerderij genoeg ruimte om ook lekker buiten te eten en drinken. In de fraaie leeftuin zit je heerlijk beschut in de zon maar uit de wind. Daarnaast is er ook een fraaie jeu de boulesbaan aangelegd. We heten je graag het gehele jaar rond van harte welkom!

Plattegrond

Plattegrond
Hoevenseweg 5
4157 JB Enspijk
06-57211199
marketing@boerengoed.nl

Website

Ranglijst (gemiddeld aantal slagen)

Mart Groeneweg 65
Ruud Jansen 66
Hans Fransen 66
Judith de Jong 67
Klaas Vriezen 67
Bekijk ranking